Bestelwagen huren Gent

Bestelwagen huren Gent?  Dan zit je hier goed ! Wij bieden op deze website een overzicht van aanbevolen bestelwagenshuurders in Gent. Gebruik onze selectie van Auto huren Gent om eenvoudig een auto of bestelswagen te huren. Klik op de link van de bedrijven hieronder en kom onmiddellijk in contact met autoverhuurders.

Bestelwagen huren Gent overzicht bedrijven

Auto huren

Huur uw wagen bij Luxauto! ✓Flexibele autoverhuur in 19 filialen ✓Huur uw bestelwagen per uur ✓Huur uw voertuig van 1dag tot 24 maand ✓24 op7.


 

Sixt.be

Voor inwoners uit de stad geldt dat er momenten zijn dat een bus huren van noodzakelijk belang is. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing. U kunt natuurlijk via een bedrijf in Gent een verhuiswagen huren met bijbehorende mankracht, maar gebruik maken van autoverhuur kan een eenvoudigere en goedkopere oplossing zijn. Bij een geringe hoeveelheid spullen raden wij aan een camionnette te huren. Wellicht heeft u een grotere vracht te vervoeren en is een bestelwagen huren een antwoord op de vraag hoe u dat het beste kunt doen. Sixt in Gent helpt u bij alle soorten vervoer, het sjouwen mag u vervolgens zelf doen. Wellicht plant u na het harde werken een vakantie of wilt u even ontspannen de stad ontdekken. Misschien blijft u niet in Gent en vertrekt u juist om er even tussenuit te gaan. Weet dat er ook dan voldoende huurmogelijkheden zijn. Kies voor een auto indien u met een klein gezelschap op reis gaat of voor een personenbusje als u met meerdere personen bent. Een auto huren was in Gent nog nooit zo gemakkelijk. Sixt autoverhuur biedt u talloze mogelijkheden. Voor alle gelegenheden zijn vervoersmiddelen verkrijgbaar en deze zijn door u eenvoudig te boeken via de website van onze autoverhuur. U kunt ook even langs komen op het kantoor, dat is gevestigd vlak bij het station in Gent op de Aaigemstraat 16. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 – 18:00. Een auto of bus ophalen kan 24 uur per dag. Terugbrengen kan ook op dit adres of bij een van onze andere vestigingen in de wereld

 

Dockx.be

Een bestelwagen voor een onvoorziene levering. Een camionette om van en naar de werf te rijden. Een bedrijfswagen die u uit de nood helpt. Een bedrijfsvoertuig huren, is vaak de goedkoopste én snelste oplossing. Wij helpen u mee het juiste voertuig te kiezen.

Vlot zware spullen transporteren? Trekken en sleuren behoort tot het verleden met een bestelwagen met laadklep. De laadklep verlicht het verplaatsen van frigo’s, diepvriezers, wasmachines, droogkasten, afwasmachines, zware motorblokken, motoren, tuin- en ander werkmaterieel. Een aantal bestelwagens zijn ook uitgerust met een trekhaak. Perfect geschikt voor aanhangwagen, fietsenrek of motortrailer. Met het huren van een Dockx camionette is de klus al voor de helft geklaard. Huur extra een rolplank, steekwagen of transpallet voor het verplaatsen van goederen en de job is klaar. Hier niet gevonden wat je zocht? Neem dan eens een kijkje naar onze verhuiswagens.

Transdeco

Vanuit ons bijhuis te Gent | St. Denijs-Westrem bieden we volgende diensten:

  • verhuur van een busje of minibus 8+1, ideaal voor uw uitstapje of uw zomer – of wintervakantie;
  • verhuur van een bestelwagen of koerierwagen, geschikt voor uw kleine zendingen;
  • verhuur van een bestelwagen of camionette tot 20 m³ met of zonder laadbrug;

U kunt een minibus en/of bestelwagen huren in Gent op dag-, week- of maandbasis.

Voor de huur op week of maandbasis, geven wij u aantrekkelijke en zeer concurrentiële all-in tarieven

Onze perfect onderhouden wagenpark is een troef voor al uw logisitieke opdrachten.

Of u nu een minibus wenst te huren, een bestelwagen, een vrachtwagen of een trekker, bij Transdeco kunt u zeker huren wat u zoekt.

Contacteer Transdeco gerust voor vrijblijvende offerte

Vio

U gaat verhuizen, moet enkele meubels ophalen of uw eigen bedrijfsvoertuig vertoont technische mankementen? Dan is een bestelwagen huren misschien wel de oplossing. Van kleine koerierwagen tot lichte vrachtwagen, dankzij ons divers aanbod hebben we ongetwijfelde een geschikte bestelwagen te huur voor uw vervoersklus.

Een aantal van onze bestelbussen beschikken over een trekhaak waardoor je ze perfect kan uitbreiden met een aanhangwagen voor bijvoorbeeld het vervoer van motor of koele voedingswaren. Zou u dus graag een bestelwagen met trekhaak huren, geef ons dit dan zeker door bij de reservatie zodat we deze opties voor u zeker voorzien. Bent u van plan om zware meubels te vervoeren, dan is het huren van een bestelwagen met laadklep geen overbodige luxe. Onze Iveco meubelwagen kan uw verhuis heel wat verlichten!

Niet helemaal zeker welk volume bestelwagen u nodig heeft? Geef ons dan door wat u precies wenst te vervoeren en dan adviseren wij welke bestelauto of verhuiswagen in ons verhuuraanbod voor u het meest geschikt is. Zowel qua volume, opties als budget!

Partners

Taxi Utrecht

Wij van Auto huren Gent rijden u comfortabel van A naar B, en dat voor een zeer scherpe prijs.  We houden de prijzen van concurrenten in de gaten; zo kunnen we de goedkoopste rit aanbieden. Kijk op de tarieven-pagina voor meer info.Een taxirit van Goedkope Taxi Utrecht is niet alleen goedkoop, maar ook snel! Onze chauffeurs krijgen de opdracht om de snelste route te kiezen, zodat u als klant zo snel mogelijk op uw bestemming komt. Een taxi reserveren is binnen 1 minuut gedaan. Bel 030 – 227 35 77  en reserveer uw taxi. Een Taxi Utrecht reserveren is nog nooit zo makkelijk geweest! Antwerpen Taxi